Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سینما و تلویزیون با بیان اینکه بازیگران پیشکسوت فراموش شده‌اند گفت: کرونا برای برخی مسئولین فرهنگی راه فرار بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا رویگری با اشاره به فرارسیدن سال نو و عید نوروز گفت: به نوبه خودم سال جدید و فرارسیدن نوروز باستانی را به تمامی مردم سرزمینم و همچنین همکارانم تبریک می‌گویم و امیدوارم برایشان سالی خوب در پیش باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیگر در همین راستا ادامه داد: امیدوارم سال ۱۴۰۰ برای همه مردم ایران سالی به دور از بلا و بیماری باشد، سال گذشته برای همه مثل کابوس گذشت، اینقدر ماسک زدیم که دیگر همدیگر را در خیابان نمی‌شناختیم، دوست دارم چشم باز کنم و دیگر هیچ خبری از کرونا نباشد. مردم بتوانند به راحتی زندگی کنند و با عزیزانشان دیدار کرده و به مسافرت و گردش بروند.     نفهمیدم که سال گذشته چگونه گذشت   بازیگر فیلم «اجاره نشین‌ها» در همین رابطه تاکید کرد: من نفهمیدم که سال گذشته چگونه گذشت، انگار که یک خواب بد بود که همه ما در آن بودیم، بیماری کرونا باعث شد تا زندگی اکثریت اقشار جامعه مختل شود و شخصا ضربات فراوانی را از این بیماری خوردم، زیرا باید برای درمان خودم اقدام می‌کردم، اما به واسطه شیوع کرونا شرایط درمان در کلینیک‌ها بسیار سخت شده بود.     بازیگران پیشکسوت فراموش شده‌اند   وی با نقد بی توجهی مسئولین فرهنگی به بازیگران پیشکسوت اظهار کرد: دیگر حرف زدن از کم اهمیت بودن ما بازیگران پیشکسوت برای مسئولین فرهنگی مثل شوخی است، آن‌ها اصلا نمی‌دانند که ما وجود داریم، مشخص نیست در طول این یک سال روی چه بخش فرهنگی برنامه ریزی می‌کنند که ما هیچ تاثیری در هنر و فرهنگ نمی‌بینیم.     کرونا برای برخی مسئولین فرهنگی راه فرار بود   این بازیگر پیشکسوت سینما ادامه داد: یکسال سینما و تئاتر تعطیل بود، آیا نمی‌شد در طول این یکسال برنامه درستی اتخاذ کرد؟. به نظر من کرونا برای برخی مسئولین فرهنگی راه فراری بود که می‌خواستند عدم فعالیت و مثبت بودن خودشان را به گردن کرونا بیندازند. امسال هم می‌دانیم که با وجود ادامه شیوع بیماری کرونا سینما و تئاتر آینده خوبی ندارد، اما دریغ از اینکه مسئولین فرهنگی برنامه تازه‌ای بدهند.   بازیگر سریال «مختارنامه» با تاکید بر لزوم ادامه خانه نشینی در ایام نوروز افزود: همانطور که می‌دانیم همچنان کشور با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، روز‌های سختی را پشت سر می‌گذاریم، اما مطمئنم با رعایت اصول بهداشتی تمام این سختی‌ها تمام می‌شود.     نوروز امسال را هم خانه بمانیم و صبوری کنیم   وی در همین رابطه تصریح کرد: متوجهم و می‌دانم که نوروز برای همه ما با هم نشینی و عید دیدنی معنا پیدا می‌کند، اما در هر صورت شرایط امروز مثل هر نوروزی نیست، بهتر است در خانه بمانیم، به دید و بازدید نرویم و در خانه‌های خود از راه دور با عزیزانمان در ارتباط باشیم.   بازیگر فیلم «خوب، بد، جلف» خاطرنشان کرد: در هر صورت این ویروس هنوز در کشور وجود دارد، در این شرایط به فکر سفر رفتن نباشیم، نوروز امسال همچون سال گذشته است و بهترین کار در خانه و کنار خانواده ماندن است. شاید تعداد مبتلایان کرونا کم شده، اما همچنان این بیماری در صدر خطرات است و باید آن را جدی گرفت.   انتهای پیام   منبع: میزان  

منبع: دانا

کلیدواژه: بازیگران پیشکسوت سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۶۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟

   عصر ایران؛ رضا صائمی- نمی‌توان دل‌بستۀ هنر و ادبیات ایران‌زمین بود و به تماشای فیلم «مست عشق» وسوسه نشد. قصۀ رابطۀ شمس و مولانا آن‌قدر حیرت‌انگیز و پر رمز و راز و پرکشش است که تماشای «مست عشق» به قصد رمزگشایی آن می‌تواند هر علاقه‌مند به عرفان را به سالن‌های سینما بکشاند.

   با این حال وقتی به تماشای فیلم به سینمای آزادی رفته بودم، از پچ‌پچ و واکنش‌های برخی از تماشاگران اطرافم دریافتم گویی برخی بیشتر برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای به تماشای فیلم آمده بودند و با دیدن آنان بر پرده سینما یا کنار بازیگران ایرانی فیلم به وجد آمده و درباره حضور آنها در فلان سریال ترکی حرف می‌زدند.

    البته یکی از عناصر و عوامل مهم جذب مخاطب و رونق گیشه و فروش هر فیلم، حضور ستارگان سینمایی و بازیگران محبوب در آن اثر است. چنان‌که برای بسیاری از مخاطبان حضور شهاب حسینی و پارسا پیروزفر در این فیلم و هم‌بازی شدن آنها یکی از انگیزه‌های مهم تماشای فیلم است و این فی‌الذات چیز بدی نیست و البته حضور یک ستاره سینمایی خارجی هم می‌تواند به همین اندازه جاذبه داشته باشد اما اینکه برخی از تماشاگران ایرانی تنها به حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم بیش از قصه آن توجه کنند عجیب است.  آن هم قصۀ دو تن از مفاخر و مشاهیر ایرانی که حیرت‌انگیزترین شخصیت‌ها در تاریخ و ادبیات کهن فارسی‌اند.

   به گمانم آنچه در فیلم «مست عشق» بیش از بازیگران آن چه ترکیه‌ای و چه ایرانی مهم است خود شخصیت‌های اصلی قصه‌اند یعنی شمش و مولانا. شخصیت‌هایی که دراماتیک و سینمایی نیستند بلکه واقعی‌اند. شخصیت‌هایی که باید قدر ببینند و بر صدر نشینند.

  اساسا فیلمی از جنس «مست عشق» ساخته شد تا دو تن از مهم‌ترین شخصیت‌های تاریخ ادبیات ما به مردم معرفی شود. شخصیتی که آوازه‌شان جهانی شده و در وطن خودمان کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. این‌که حضور بازیگران ترکیه‌ای و حتی ایرانی تنها انگیزه تماشای «مست عشق» باشد ضد فیلم است.

    فیلمی که از زبان شمس و مولانا بر خودشناسی تاکید می‌ورزد تا بتوان از ظواهر دنیوی عبور کرد و به درک باطن جهان و جان خویش رسید. البته فیلم این ظرفیت ذائقه‌پذیری را در خود دارد و تماشای با‌بصیرت آن می‌تواند به تماشاگر کمک کند تا از ظاهر پرستی عبور کند.

   با این همه چنان که اشاره شد این واقعیت غیر قابل انکار است که کثیری از تماشاگران ایرانی به شوق تماشای بازیگران ترکیه‌ای به دیدن «مست عشق» می‌روند و این در حالی است که  «بنسو سورال» یکی از بازیگران ترکیه‌ای این فیلم گفته است حضور در این فیلم و حسن فتحی او را متحول کرده و بعد از این در هر نقشی بازی نمی‌کند.

   ضمن اینکه از حیث بازیگری، بازیگران ما در سطح بالاتری قرار دارند و تماشایی‌ترند. گرچه مهم‌ترین مولفه و عنصر جذابیت و تماشایی بودن «مست عشق» نه بازیگران آن که دو شخصیت اصلی و واقعی آن یعنی شمس و مولاناست.

     هیچ مایه و سرمایه ای برای تبلیغ«مست عشق» به اندازه خود این شخصیت نیست و کاش هر فیلمی را به تناسب جایگاه سوژه‌اش به تماشا بنشینیم نه چیدمان و ترکیب بازیگرانش. نمایش تصویری قصه شمس و مولانا کافی است تا از تماشای «مست عشق» سرمست شویم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست

دیگر خبرها

  • حمله به بازیگران زن معروف در تجمع امـروز دانشجویـان تهرانی | تصویر
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • مقایسه‌های مهران مدیری که مسئولین باید با شنیدنش آب شوند!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • (ویدیو) کودکان سینمای ایران که امروز بازیگران معروفی هستند
  • کارگردان پیشکسوت درگذشت