Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، استعفا برای فرار از استیضاح

با استعفای قاضی‌زاده هاشمی از وزارت بهداشت، رسانه‌ها گمانه‌زنی درباره گزینه‌های جانشینی او را آغاز کرده‌اند. اعتمادآنلاین نوشته است علی نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت مجلس پیشنهاد سرپرستی وزارتخانه را نپذیرفته است و علی‌اصغر پیوندی و باقر لاریجانی از گزینه‌های وزارت بهداشت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته لازم به ذکر است علی نوبخت برادر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه است و باقر لاریجانی هم برادر علی لاریجانی رئیس مجلس است. 

علی نوبخت درباره استعفای وزیر بهداشت به ایلنا گفت:  اینطور نقل می‌کنند که مسائل بودجه‌ای را عنوان استعفایش مطرح کرده است اما باید گفت امسال در بودجه، بودجه بیمه سلامت و وزارت بهداشت افزایش داشته است... حالا بر فرض که حرف ایشان هم درست باشد، امروز که فصل فرار کردن نیست باید باشند و این آشی که پخته‌اند را به عمل بیاورد... هفته پیش تعدادی از نمایندگان استیضاح آقای وزیر را امضاء کردند.  چندین سوال هم در کمیسیون طرح شده که ایشان باید به صحن علنی بیاید و پاسخ دهد.»

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کسی انقلابی و جهادی است که در لحظه حساس خودش را نشان دهد، گفت: بعضی‌ها فقط حرف می‌زنند اما پای عمل که می‌رسد نیستند. پیشنهاد من این است که ایشان باید باشند و کاری که تا اینجا رسانده‌اند را تمام کنند . ما یک ضرب‌الاجلی گذاشته‌ایم که تا پایان امسال کل پرونده‌های سلامت الکترونیک شوند، اما چون این کار نکرده‌اند و بعید هم می‌دانم که از پسش برآیند، شعار می‌دهند که پول کم است و به درد مردم نمی‌توانیم برسیم پس کنار می‌رویم که باید گفت اینچنین نیست. ایشان باید باشد، با صرفه‌جویی امور را اداره کند.»

استدلال نوبخت بسیار درست است. اکنون زمان پاسخگویی آقای قاضی‌زاده هاشمی است. طرح تحول سلامت که بسیاری از کارشناسان آن را پرایراد می‌دانستند با اصرار ایشان اجرا شد و اکنون ایشان باید پاسخگوی شکست این طرح غلط باشند.

***

خانواده رفسنجانی و دامن‌‌زدن دوباره به شایعات درباره مرگ هاشمی

فاطمه هاشمی رفسنجانی، دختر مرحوم هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگویی با جماران درباره مرگ پدرش گفت: من فکر می کنم که آن پرونده را در شورای عالی امنیت ملی، بستند و سال گذشته، آخرین باری که آن شورا ما را دعوت کرد، اعلام کرد که این پرونده را می‌بندد. اما نمی‌دانم که از ناحیه ریاست جمهوری یا جایی دیگر این پرونده به جریان افتاده یا نه؟ ولی من با شواهدی که در این مدت به دست آوردم، مطمئن هستم که مرگ ایشان، مرگی طبیعی نبوده است.

البته ما دیگر در جریان نیستیم. تنها یک بحثی را مطرح کردند که رادیواکتیو موجود در بدن ایشان بالای حدّ مجاز 10 درصد بوده، یعنی هم ادرارشان آلوده بوده هم حوله‌ای که تن‌شان می کردند، آلوده بوده است. در آخر هم گفتند که نمی‌ دانند این رادیواکتیو از کجا آمده و دلیلی هم برایش نداشتند. حتی گفتند بیشتر از این نمی‌‌توانند ادامه دهند.

این را هم گفتند که در بدن من و مامانم هم رادیو اکتیو وجود دارد. البته من به این حرف‌ها اعتقاد چندانی نداشتم و بیشتر بیان آن را ردگم کنی می‌دانستم. بعدها با مطالعاتی که خودم راجع به رادیواکتیو و این مسائل کردم، به این نتیجه رسیدم که این موضوع ردگم کنی بوده، یعنی مساله دیگری وجود داشته ولی رادیواکتیو برای‌شان راحت‌تر بوده که مطرح کنند. در همین رابطه شاهدیم که خودشان هم در شعارهایشان اعلام کردند...

چرا با 21 دقیقه تاخیر ایشان را به بیمارستان رساندند؟ همه این‌ها سوالاتی است که برای ما وجود دارد. چرا از پیکر آیت‌الله نمونه‌برداری انجام نشد یا اینکه چرا ایشان در هنگام دفن گواهی فوت نداشت؟

همین مساله بردن اسناد از دفترشان، در زمانی که اتفاقی برای ایشان افتاد، معنادار است و نشان می‌دهد که برخی اقدامات برنامه‌ریزی شده بوده است. چون زمانی که ما ساعت 8 شب برای پیداکردن وصیت‌نامه ایشان به دفتر مراجعه کردیم، هیچ چیزی نبود. در صورتی که من روز شنبه ظهر، قبل از درگذشت ایشان در دفتر شان بودم و وقتی کشوی میز پدرم را بازکردم، همه این اسناد آنجا بود.»

برای چندمین‌بار است که چنین اتهامی از جانب فرزندان مرحوم هاشمی مطرح می‌شود. ماجرا از دو حالت خارج نیست: یا آن مرحوم به مرگ طبیعی مرده است یا آنچنان که فرزندانش می‌گویند غیرطبیعی. اگر طبیعی بوده است که باید با اتهامات خاندان رفسنجانی به‌طور قانونی برخورد شود وگرنه خاندان هاشمی باید اسناد و مدارکشان را به‌طور کامل برای این ادعا ارائه دهند و افکار عمومی را قانع کنند؛ البته از همین سخنان هم برمی‌آید که استدلال قوی برای ادعایشان ندارند.

به‌هرصورت این وضعیت را نمی‌توان ادامه داد. هر از گاهی یکی از فرزندان آن مرحوم این اتهامات را تکرار می‌کند و حقیقتا اذهان عمومی را مشوش می‌کنند و هیچ‌کس هم از آنها نمی‌پرسد اسناد‌، مدارک و ادله خود را بگویید. و مهمتر از همه اینکه اگر مشکوک بودند چرا به کالبدشکافی رضایت نداده‌اند؟ به‌نظر می‌رسد افکار عمومی و رسانه‌ها باید از خانواده هاشمی مطالبه استدلا و سند و مدرک کنند.

***

عارف و تقصیر مدیران گذشته

محمدرضا عارف نماینده تهران درباره حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد گفته است:  این حادثه ناگوار نتیجه‌ای جز  غفلت، کوتاهی و بی تدبیری مدیریت دانشگاه نیست. هنر این نیست که کوتاهی خود را متوجه مدیران قبلی کنید و تقصیر را بر گردن دیگران بیندازید.

عارف: مردم تا چه زمانی باید در تامین مایحتاج اولیه خود با مشکل روبرو باشند؟

در بخش دیگر سخنانش هم گفته است: تا چه زمانی مردم باید در تامین مایحتاج اولیه خود با مشکل رو به رو باشند؟ تحمل مردم یک بحث است اما تکلیف نخبگان در شرایط فعلی چه می شود؟

به‌نظر می‌رسد از آقای عارف باید پرسید مقصر وضع اقتصادی امروز کشور کیست؟ آیا این دولت و این مجلس مقصر نیستند؟ یا چنانکه هنوز هم دولتمردان می‌گویند تقصیر دولت‌ احمدی‌نژاد است؟

***

پزشکیان نگران آبروی مسئولین نباشد

نایب‌رئیس مجلس در نطق خود گفته است: در اوضاع و احوالی که آمریکا با تمام قدرتش در مقابل ما ایستاده، ما همدیگر را تخریب می‌کنیم، برای همدیگر پرونده‌سازی می‌کنیم، از بالا تا پایین آبروریزی می‌کنیم، صدا و سیما یک روحانی را دعوت می‌کند و می‌گوید «از مجلس شرم می‌کنم» و همه نمایندگان را زیر سوال می‌برد. آیا دین، مذهب و قرآن چنین اجازه و دستوری به این آقایان می‌دهد؟ از پشت تریبون آبروی انسان‌هایی را می‌بریم که با تمام وجودشان برای این انقلاب کار کردند اگرچه عیب و نقص هم دارند.

نطق پزشکیان در محکومیت آبروریزی، تهمت و غیبت از پشت تریبون‌ها

نکته بسیار مهمی که پزشکیان از آن غفلت می‌کند این است که انتقاد از حاکمان حق آحاد امت اسلامی است و بلکه به تعبیر امیرالمومنین وظیفه آحاد امت اسلامی است. اگر مسئولی خطایی کرد باید آبرویش برود تا هزینه خطا بیشتر شود چون خطای یک مسئول حکومت هزینه‌اش بسیار بیش از خطای یک فرد عادی است.

آن روحانی که در تلویزیون گفت شرم بر مجلس به‌سبب حمایت مجلس از نماینده سراوان گفت. حمایت نمایندگان از خطای مشهود یک نماینده آیا سزاوار شرم نیست؟

***

احزاب اصلاح‌طلب در یک حزب بزرگ، منحل می‌شود؟

محمد میرلوحی فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفته است که «شورای عالی اصلاح‌طلبان به دنبال ایجاد یک حزب به نام مجمع اصلاح‌طلبان است؛ اما نه با ویژگی احزاب کنونی. اصناف و احزاب گوناگونی مثل صنف معلمان، کارگران، پزشکان و دانشجویان یا احزابی مثل اتحاد ملت، کارگزاران، اعتماد ملی یا مردم‌سالاری وجود دارد و هدف شورای‌عالی اصلاح‌طلبان این است که همه این احزاب در حزب مجمع اصلاح‌طلبان‌ مستحیل شوند»

حسین مرعشی دراین‌باره به روزنامه شرق گفت: «حزب کارگزاران سازندگی با کلیت تشکیل مجمع عالی اصلاح‌طلبان موافق است؛ مشروط بر آنکه پارلمان اصلاحات در قالب یک حزب جدید ظاهر نشود و صرفا نقش ایجاد ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب با یکدیگر را داشته باشد. از سوی دیگر باید با دوره زمانی مشخص فعالیت کند. برای مثال یک یا دو دوره انتخابات ائتلاف فراگیری میان احزاب برقرار کند تا آن انتخابات مد‌نظر به شکل مطلوب انجام شود... باید بگویم که انحلال احزاب اصلاح‌طلب به‌هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست و مجمع نمی‌تواند و نباید باعث ادغام احزاب شود.»

***

باهنر: مردم با خس و خاشاک‌ها همراهی نمی‌کنند

محمدرضا باهنر در نشستی خبری در پاسخ به سوال در مورد اعتراضات دی ماه سال گذشته گفت: اینکه برخی نگران اصولگرایان باشند که خدایی نکرده، اعتراض از سوی آنها باشد، غلط است. همیشه کسانی که قصد غلطی داشتند، خاستگاهشان جای دیگری بوده است، ولی در سال گذشته دیدیم که مردم با آنها همراه نشدند.

باهنر: حصر سران فتنه کمترین برخورد نظام با آنها بود/ مردم با خس و خاشاک‌ها همراهی نمی‌کنند

وی افزود: امروز مردم نقد دارند ولی زمانی که موضوع اصل نظام و امنیت کشور باشد، مردم با خس و خاشاک ‌ها همراهی نمی‌کنند.

باهنر تاکید کرد: کسانی که سال آینده برای انتخابات مجلس می‌آیند نباید بر موج نارضایتی مردم برای کسب رای سوار شوند. امروز ضد انقلاب هم به این نتیجه رسیده است که تنها راه بقای ایران، پایداری نظام جمهوری اسلامی است.

***

سازمان مجاهدین در قالب جدید به سیاست بازمی‌گردد؟

روزنامه صبح‌نو نوشت: «با زمزمه آغاز فعالیت‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی، سازمان منحله مجاهدین خلق از یک حزب اقماری جدید رونمایی کرد. بنا بر تحلیل روزنامه اصلاح‌طلب آفتاب یزد بهزاد نبوی و یاران سیاسی وی خواهان نقش‌آفرینی در تحولات آتی کشور هستند. احزاب اقماری آنان ایثارگران اصلاح‌طلب، توسعه ملی، پویندگان اصلاح‌طلب و راه ملت نام دارد. طیف رادیکال و یاران چریک پیر با حزب راه ملت در عرصه سیاسی حضور می‌یابند. این روزنامه حامی آقای محمدرضا عارف اعضای حزب راه ملت را «جمعی از اعضای سابق سازمان مجاهدین انقلاب و جمعی از مدیران شهری» معرفی نمود؛ در این میان برخی اعضای سازمان مجاهدین به خاطر «محدودیت‌های قانونی یا شرایط سنی» در این حزب حضور نخواهند داشت و کنگره حزبی آنان در هفته آخر بهمن‌ماه برگزار می‌شود....

حزب توسعه ملی ایران اسلامی یکی از احزاب اقمار پوششی سازمان مجاهدین انقلاب در سپهر سیاست کشور است. آقای محمد سلامتی، دبیر کل سازمان منحله مجاهدین در همین راستا اظهار داشت: «دوستان سازمانی ما پیگیر بودند و توانستند حزبی تشکیل دهند. حزب «توسعه ملی ایران اسلامی» عمدتاً از سوی این دوستان سازمانی تشکیل‌شده است که چند ماه پیش نخستین کنگره‌اش را برگزار کردند. منتها رسمیت آن‌ها هنوز نهایی نشده است.» حزب توسعه ملی با خاستگاه چپ‌گرایانه مجاهدین انقلاب خواهان جذب طبقه محروم با گزاره‌های انتقادی نسبت به رویکرد اصلاحات به این قشر است. این حزب در نخستین اقدام رسانه در توییت انتقادی به جریان اصلاحات نوشت:‌« عدالت؛ واژه محذوف گفتمان اصلاحات است. اشتباه بزرگی است که طبقه مستضعف دیگر مخاطب ما نیستند.»

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۵۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رییس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: فراجا مسوولیت‌های متعددی و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: معقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، مطرح کرد: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.

کد خبر 6090500

دیگر خبرها

  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • وزیر ورزش و جوانان مهمان ویژه فینال فوتسال جام ملت‌های آسیا
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • کیومرث هاشمی مهمان ویژه فینال/ وزیر ورزش کنار ملی‌پوشان ایران
  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند
  • مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می گویند که رهبری فرموده اند، این چه بساطی است؟
  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد