Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-29@03:01:58 GMT

فرار مسوولین از مردم بیشتر آن‌ها را زیر سوال می‎برد

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۳۴۸۲۲

به گزارش وانانیوز، 

جواد آرین‌منش در گفت‌وگویی، در خصوص گفت‌وگوی دولت با مردم، اظهار کرد: یکی از اشکالاتی که در نظام ما وجود دارد، این است که رابطه بین مسئولان و مردم برقرار نیست و همواره فاصله‌ای بین مسئولین و توده‌های مردم وجود داشته و دارد.

وی افزود: گاهی مسئولین ایران برای اینکه راحت بتوانند حرف بزنند، افرادی را به صورت گزینشی به عنوان مخاطبین خود انتخاب می‌کنند، افرادی که با فکر و ایده‌های آن‌ها همراه و موافق هستند را به عنوان مخاطب قرار می‌دهند و معمولا از مواجهه، مناظره و گفت‌وگو با مردم، منتقدین و خبرنگاران پرهیز می‌کنند زیرا نگران هستند که به چالش کشیده شوند و نتوانند پاسخگو باشند، در حالی که این نگرانی به جا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آرین‌منش بیان کرد: اگر مسئولین خود را از میان مردم می‌دانند و اگر تلاش می‌کنند که مشکلات مرتفع شود، چرا از اینکه با مردم و یا نمایندگان آن‌ها مواجه شوند، می‌ترسند؟ چرا حاضر نیستند شفاف، صادقانه و بدون سانسور مسائل را با مردم در میان بگذارند؟ 

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: تا زمانی که ما به شکل واقعی امور را به مردم واگذار نکنیم، اقتصاد به طور واقعی به مردم، بخش خصوصی و تعاونی واگذار نشود و به جای واگذاری اقتصاد به مردم و بخش خصوصی، نهادهای نیمه دولتی و خصولتی‌ها را جایگزین کنیم، طبیعی است که مردم قانع نمی‌شوند.

وی ادامه داد:  اگر مردم خود را در اقتصاد، سیاست و فرهنگ سهیم بدانند، حتما ظرفیت عظیمی از مردم در کنار دولتمردان قرار می‌گیرند، در غیر این صورت فاصله بین مردم و مسئولان زیاد می‌شود و عوامل خارجی و داخلی مداخله می‌کنند. فضای مجازی نیز در کنار منتقدین قرار می‌گیرد و نقدهایی مطرح می‌شود که در این صورت پاسخ دولت شنیده نمی‌شود.

آرین‌منش با بیان اینکه هر چقدر دولتمردان از مردم فرار کنند، بیشتر زیر سوال می‌روند و بیشتر مردم خود را با آن‌ها بیگانه احساس می‌کنند، عنوان کرد: دولتمردان باید صادقانه اشکالات را به مردم بگویند و مردم را نامحرم ندانند. ما امروز محرمانه و غیرمحرمانه در کشور نداریم. امروز همه چیز را می‌توانید در فضای مجازی پیدا کنید، راست و دروغ در کنار هم قرار می‌گیرند و اگر مسئولین در کنار مردم قرار بگیرند و صادقانه با مردم سخن بگویند، حتما مردم نیز مسئولین را یاری خواهند کرد.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه حتما باید هر سه قوه خود را پاسخگو بدانند، تصریح کرد: "دولت پاسخگو" یک شعار بود که مطرح می‌شد اما قوه‌قضاییه پاسخگو نیز باید در برابر مردم پاسخ دهد و مجلس نیز به همین ترتیب باید پاسخگوی مردم باشد. مردم نمایندگانی را انتخاب کردند و این نمایندگان باید کارنامه خود را ارائه کرده و بیان کنند که چه کردند و کدام گره را از مشکلات برطرف کردند.

وی اضافه کرد: آیا واقعا آنچه در مجلس مطرح می‌شود و موضوعاتی که نمایندگان وقتشان را برای آن صرف می‌کنند، اولویت‌های جامعه امروز است؟ اگر مصاحبه‌های نمایندگان استان را مورد بررسی قرار دهید، متوجه می‌شوید که دغدغه این افراد آیا همان دغدغه‌ای است که مردم دارند؟ اگر اینگونه است، واقعا نماینده مردم هستند اما اگر دنبال موضوعاتی می‌گردند که هیچ ارتباطی با مسائل و مشکلات مردم ندارد باید نسبت به مردم پاسخگو باشند.


انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: سکوت مسئولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۴۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است

محمدرضا خردمند در پاسخ به این که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوزهای پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در ابتدای ورود در اورژانس‌ها معمولا توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضایی نیز می توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • جشن عروسی دختر ناصرالدین‌شاه؛ ۱۳۰ سال قبل + عکس
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟ (اینفوگرافی)
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • تراز تجاری ایران با آفریقا باید علاوه بر مثبت بودن پایدار باشد
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • مردم کدام کشور‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند؟
  • انتطار مردم پارسیان برای دریافت زمین‌های طرح جوانی جمعیت